ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 18.00

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ COLINARCHER, Γ.Γ. ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ

Με πρόσκληση του ΠΑΔΟΠ επισκέπτεται την Αθήνα 15-16 Σεπτεμβρίου 2016, ο ColinArcher, Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Γραφείου Ειρήνης (IPB- νόμπελ ειρήνης 1910). Η επίσκεψη αυτή συνδέεται και με τις εκδηλώσεις υποδοχής στην χώρα μας του Πλοίου της Ειρήνης, στο οποίο επιβαίνει αυτή τη φορά και Ομάδα Χιμπακούσα (επιζώντων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι).

Το ΠΑΔΟΠ ανήκει στο IPB, όπου συμμετέχουν πάνω από 300 φιλειρηνικές οργανώσεις προερχόμενες από όλες τις ηπείρους. Προσεχώς, το IPBοργανώνει Παγκόσμιο Συνέδριο Ειρήνης στο Βερολίνο (29/9/ - 2/10/2016) με κύριο θέμα τον αφοπλισμό και την δραστική μείωση των παγκόσμιων στρατιωτικών δαπανών. Στο συνέδριο αυτό, έχουμε ήδη αποφασίσει να εκπροσωπηθεί και το ΠΑΔΟΠ, συνεπικουρούμενο από Έλληνες φίλους της ειρήνης που ζουν και εργάζονται στο Βερολίνο.

ια τους στόχους και το πρόγραμμα του Συνεδρίου, ο φίλος μας ColinArcher, προσκαλεί μέλη του ΠΑΔΟΠ και άλλων Οργανώσεων και ιδρυμάτων ειρήνης σε συνάντηση την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 18.00 στο Polisartcafé (Πεσμαζόγλου 5, πάνω από την Στοά του Βιβλίου).

Σας προσκαλούμε να παραστείτε και αν επιθυμείτε να λάβετε τον λόγο.

Ο πρόεδρος                                                                                                       Η Γεν. Γραμματέας

Πάνος Τριγάζης                                                                                              Μαρία Σωτηροπούλου